Tiiviskoulutukset

Oletko kiinnostunut syventämään vain jotain tiettyä osaamisaluetta? Tiiviskoulutuksissamme sinulla on mahdollisuus osallistua valikoiduille Isla Educationin koulutusten luentopäiville ja keskittyä tietyn ammatillisen osa-alueen kehittämiseen. Paikkoja tiiviskoulutuksiin on rajoitetusti, 5-10 paikkaa / luentopäivä. Tutustu tiiviskoulutuksiin ja ilmoittaudu mukaan!

Maanantai 4.12.2023 Ihoon vaikuttaminen 

Ihon rakenne ja toiminta koulutuksen luentopäivällä pohdimme sitä, miten kauneudenhoitoalan ammattilainen voi vaikuttaa ihon rakenteeseen ja toiminaan. Tutustumme eri ihonhoitomenetelmien ja -tuotteiden mahdollisuuksiin ihonhoidossa ja kertaamme sähköoppia, ymmärtääksemme paremmin eri teknologioiden hyödyntämistä ihonhoidossa. Lisäksi tutustumme termiin "evidence-based skincare" ja käymme läpi tutkimusnäyttöä ihonhoitomenetelmien taustalla.

Koulutus järjestetään etäopetuksena Google Meet palvelussa. 

Paikkoja koulutukseen: 5

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Maanantai 15.1.2024 Iho ja biomolekyylit

Tervetuloa mukaan Iho ja biomolekyylit - koulutuspäivään. Koulutuspäivässä pääset tutustumaan ihon tärkeisiin rakennuspalikoihin, biomolekyyleihin ja niiden toimintaan. Inspiroivilla luennoilla käymme läpi biomolekyylejä yleisellä tasolla ja  perehdymme ihon ja kosmetiikkavalmisteiden tärkeisiin biomolekyyleihin.  

Koulutuspäivä on osa Isla Educationin Ihon rakenne ja toiminta koulutusta, mutta muutama paikka on vapaana myös koulutuksen ulkopuolisille osallistujille. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Google Meet palvelussa. 

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Lauantai 10.2.2024 Palvelumuotoilu - workshop

Kehitä yrityksesi palveluita Palvelumuotoilu - workshopissa! Koulutuksessa opit, miten voit nostaa palvelusi uudelle tasolle yrittäjän tärkeän työvälineen palvelumuotoilun avulla. Päivän aikana pääset kuulemaan mielenkiintoisia aihepiiriin liittyviä luentoja sekä hyödyntämään oppimaasi pienryhmätyöskentelyssä. Kokonaisuus auttaa sinua kehittämään asiakkaan palvelukokemusta virtaviivaisemmaksi ja sulavammaksi. Selkeä prosessi auttaa sinua hahmottamaan palveluiden kehityskohtia ja tekemään palveluista entistä kannattavampia. 

Päivän ohjelma:

Workshopin hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Maanantai 12.2.2024 Atooppinen ekseema 

Atooppinen ekseema koskettaa Suomessa monia ja kauneudenhoitoalan ammattilaisen onkin tärkeä ymmärtää kyseisen ihotaudin taustamekanismeja sekä erityispiirteitä. Koulutuspäivän aikana perehdymme syvällisesti atooppisen ekseemaan ja sen erilaisiin hoitomenetelmiin. Lisäksi pohdimme kauneudenhoitoalan ammattilaisen mahdollisuuksia atooppisen ekseeman hoidossa kosmetiikkatuotteiden ja hoitomenetelmien valinnan näkökulmasta. Koulutuspäivässä on mukana asiantuntijavieraana Allergia-, Iho- ja Astmaliiton erikoisasiantuntija Katariina Ijäs. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Google Meet - palvelussa.

Paikkoja koulutukseen: 10

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Tiistai 13.2.2024 Ihotaudit Suomessa

Kauneudenhoitoalan ammattilainen kohtaa työssään lukuisia ihotauteja toimintaympäristöstä riippumatta. Alan ammattilaisen onkin tärkeä perehtyä näihin monia koskettaviin sairauksiin hoitoon osallistuakseen. Ihotaudit Suomessa - koulutuksessa tutustumme yleisiin Suomessa esiintyviin ihotauteihin sekä niiden hoitomahdollisuuksiin lääkinnällisestä näkökulmasta. Lisäksi pohdimme sitä, miten kauneudenhoitoalan ammattilainen voi erilaisten ihotautien hoitoon osallistua ja minkälaista erikoisosaamista se vaatii. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Google Meet - palvelussa.

Paikkoja koulutukseen: 10

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Lauantai 9.3.2024 Kosmetiikan kemiaa kauneudenhoitoalan ammattilaiselle

Haluatko oppia tuntemaan työssäsi käyttämät kosmeettiset valmisteet paremmin? Kosmetiikan kemiaa kauneudenhoitoalan ammattilaiselle - koulutuksesta saat monipuoliset valmiudet kosmeettisen valmisteen toiminnan arviointiin ja opit tärkeitä aiheeseen liittyviä kemian perusteita. Kemian perusteiden ymmärtäminen helpottaa kosmetiikan raaka-aineiden vaikutusten ja imeytymismahdollisuuksien arviointia. Luentopäivä järjestetään etäyhteydellä Google Meet - palvelussa.

Paikkoja koulutukseen: 10

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Maanantai 8.4.2024 Muut ihotaudit

Muut ihotaudit - luentopäivässä tutustumme harvinaisempiin ihotauteihin ja niiden hoitoon. Lisäksi perehdymme tarkemmin siihen, minkälaisia lääkinnällisiä hoitolinjoja erilaisten ihotautien hoidossa käytetään ja mihin kyseisten valmisteiden käyttö perustuu. Lääkinnällisten valmisteiden käyttöä sekä niiden taustalla olevaa tutkimusnäyttöä käsittelevän luennon pitää vierasluennoitsija Oulun yliopistollisesta sairaalasta, ihotautien erikoislääkäri Laura Huilaja. 

Koulutus järjestetään etäyhteydellä Google Meet - palvelussa.

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Maanantai 15.4.2024 Ihon kerrokset

Minkälaisista komponenteista iho rakentuu ja miten ihon eri kerrokset toimivat? Näiden teemojen pariin syvennymme Ihon kerrokset - koulutuspäivässä, jossa käymme monipuolisesti läpi ihon rakennetta ja toimintaa. Perehdymme jokaiseen ihon kerrokseen yksitellen ja  kertaamme kudosopin perusteita, pääpainon epiteelikudoksessa pitäen. Koulutus järjestetään etäyhteydellä Google Meet - palvelussa.

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)

Maanantai 13.5.2024 Iho-ongelmien taustalla

Mistä herkkyyden tai kuivuuden oireet oikeastaan johtuvat? Entä tulehdukselliset ihomuutokset, kuten papulat ja pustulat? Iho-ongelmien taustalla - koulutuksessa perehdymme syvällisesti ihossa tapahtuviin rakenteellisiin ja toiminnallisiin muutoksiin ihon eri häiriötilojen yhteydessä. Koulutuksen jälkeen ymmärrät mistä erilaiset iho-ongelmat johtuvat ja osaat arvioida paremmin miten erilaiset ihonhoitomenetelmät ja -tuotteet voivat muutoksiin vaikuttaa. 

Koulutus järjestetään etäyhteydellä Google Meet - palvelussa.

Päivän ohjelma:

Luentopäivän hinta on 85 euroa (sis. alv 24 %)