Koulutukset

Isla Educationin koulutuksissa pääset syventämään ammatillista osaamistasi erilaisista ihoon liittyvistä teemoista. Vuoden kestävät täydennyskoulutukset ovat laajoja kokonaisuuksia, joissa syvennymme eri aiheisiin osa-alue kerrallaan. Koulutukset sisältävät runsaasti materiaalia niin kuunneltavassa kuin katsottavassakin muodossa. Lisäksi koulutuksiin liittyy kuukausittaisia etäyhteydellä toteutettavia luentopäiviä, joihin osallistuu vaihtelevasti myös eri alojen asiantuntijavieraita.

Koulutusten aikana pääset tekemään itsenäisesti osaamistasi kehittäviä tehtäviä. Jokainen koulutuksen osa-alue eli moduuli sisältää yhden monivalintatehtävän sekä yhden kirjallisen tehtävän. Lisäksi osallistujat toteuttavat koulutusten aikana projektin itseään kiinnostavasta aiheesta. Projektin tavoitteena on luoda alallemme uutta luotettavaa tietoa. Koulutusten sisältöihin ja aikatauluihin pääset tutustumaan tarkemmin koulutuskuvauksista.

Edellytämme koulutuksiin osallistujilta kauneudenhoitoalan tutkintoa. Tutkintotodistus tarkistetaan koulutukseen osallistumisen yhteydessä.

Koulutuskalenteri 2023-2024

Ihon rakenne ja toiminta - syventävä koulutus

2.1.2024 - 15.11.2024 (992 euroa sis. alv 24 %)

Kauneudenhoitoalan ammattilaisen on tunnettava perusteellisesti ihon rakennetta ja toimintaa voidakseen ymmärtää eri hoitomenetelmien ja -tuotteiden vaikutuksia ihoon. Ihon rakenne ja toiminta - koulutuksessa syvennymme monipuolisesti näihin teemoihin ja opimme, miten eri muutokset ihossa vaikuttavat ihon ulkonäköön ja toimintaan. 

Ihotaudit ja -ongelmat - syventävä koulutus

1.2.2024 - 30.11.2024 (992 euroa sis. alv 24 %)

Kauneudenhoitoalan ammattilainen kohtaa työssään paljon erilaisia ihotauteja ja -ongelmia. Näiden monimutkaisten ja haastavien ongelmien syvällinen ymmärtäminen on välttämätöntä sopivien hoitomenetelmien ja -tuotteiden valinnan kannalta. Ihotaudit ja -ongelmat koulutuksessa syvennytään yleisiin ihotauteihin ja -ongelmiin aina taustatekijöistä ja syntymekanismeista alkaen.  

Tiiviskoulutukset

Oletko kiinnostunut syventämään vain jotain tiettyä osaamisaluetta? Tiiviskoulutuksissamme sinulla on mahdollisuus osallistua valikoiduille Isla Educationin koulutusten luentopäiville ja keskittyä tietyn ammatillisen osa-alueen kehittämiseen. Tutustu 2023-2024 tiiviskoulutusten tarjontaan ja ilmoittaudu mukaan alla olevan painikkeen kautta.