Keitä me olemme?

Isla Education on Isla Beauty Oy:n perustajan Tuuli Kallion pitkäaikaisen unelman täyttymys. Ihonhoidon intohimoisena opiskelijana Tuuli huomasi jo vuosia sitten, että kauneudenhoitoalalta puuttuu mahdollisuus syventää ihon rakenteeseen ja toimintaan liittyvää ammatillista osaamista sellaisten täydennyskoulutusten kautta, jotka eivät olisi jonkin tuotesarjan järjestämiä. Tuotesarjojen täydennyskoulutuksissa edustetaan tiettyä brändiä, jolloin tiedon luotettavuus voi kärsiä. Näin sai alkunsa idea Isla Educationista - tuotesarjoista riippumattomasta koulutusalustasta, jossa syvennytään ihoon liittyviin teemoihin ja kehitetään ammatillista osaamista yhdessä alan ammattilaisten kesken.

Isla Educationin tärkeitä teemoja ovat luotettavuus, läpinäkyvyys ja ajankohtaisuus. Kaikissa koulutusmateriaaleissa on näkyvillä käytetyt lähteet, jotta osallistuja pääsee helposti alkuperäisen lähteen äärelle. Osallistujan ei siis tarvitse joutua miettimään, ovatko käytetyt lähteet ajankohtaisia tai luotettavia. Seuraamme aktiivisesti ajankohtaisia julkaisuja ja päivitämme tätä myötä myös koulutusmateriaaleja.

Missionamme on tarjota Sinulle kauneudenhoitoalan ammattilainen, luotettava paikka kehittää ammatillista osaamistasi inspiroivassa yhteisössä. Lähde siis mukaan oppimaan ja kehittymään!

Tuuli Kallio

Erikoiskosmetologi (CIDESCO, SKY), estenomi, Isla Educationin perustaja

Kauneudenhoitoalan yrittäjänä sekä ammatillisena ohjaajana toiminut Tuuli rakastaa kaikkea ihoon ja ihonhoitoon liittyvää. Lukuisten alan syventävien koulutusten sekä avoimen yliopiston kurssien avulla hän on pyrkinyt syventämään aktiivisesti osaamistaan niin ihon rakenteeseen ja toimintaa, kuin iho-ongelmiin ja tauteihin sekä kosmetiikkaan liittyen. Tuuli vastaa Isla Educationin koulutuksista ja hänen luennoillaan pääset todistamaan todellista paloa "ihonörtteilyyn".

Koulutus:

Katja

Kosmetologi, estenomiopiskelija

Aurinkoista Katjaa inspiroi oman ammattitaitonsa kehittäminen ihonhoitoon ja kosmetiikan kemiaan liittyen. Katja suorittaa työn ohessa kauneudenhoitoalan ammattikorkeakoulututkintoa, josta hän ammentaa paljon uutta työhönsä. Katja osallistuu Isla Educationissa muun muassa koulutusmateriaalien kehittämiseen. Pääset tapaamaan Katjaa myös eri koulutuksissamme sekä asiakaspalvelun puolella. 

Saana

Kosmetologi

Iloinen kosmetologi Saana kehittää aktiivisesti ammatillista osaamistaan ja on kiinnostunut laajasti ihonhoidon ja kosmetiikan eri teemoista.  Saanaan pääset tutustumaan Isla Educationin asiakaspalvelun puolella.